Wen

Welkom in mijn wereld van heldere, vrolijke kleuren en mooie vormen.

Mijn oog voor vormgeving is getraind op het Grafisch Lyceum in Utrecht, waar ik kennis heb gemaakt met de vele mogelijkheden van kleuren en contrasten. April 03 heb ik daar mijn D.T.P. opleiding gedaan. In mei 06 heb ik de 3 jarige avondopleiding voor GrafischVormgever aan het Art & Design College afgerond.
 
Mijn schilder opleiding is autodidact. Ik geniet van de kleuren, vormen en materialen waarmee ik werk, het is mijn passie. Portretten, abstract of realistisch, ik kan in alles iets kwijt. Ik wissel het dan ook graag af. Ook vind ik het een uitdaging om iets te maken in opdracht, samen met de ideeën van de klant iets creëren waar u blij van wordt! 
 
Kennis delen is een andere kant van Atelier Wen, volwassenen en kinderen laten delen in het creatief bezig zijn en kennis te laten maken met de mogelijkheden van de verschillende materialen. 
 
Met vriendelijke groeten,
Wendy Scheffel

WELKOM!

Neemt u rustig een kijkje
in mijn wereld van
kleur & vormgeving.
Met vriendelijke groet,
Wendy Scheffel
* Prijzen op aanvraag
De site is niet meer actueel! Atelier Wen maakt alleen nog schilderijen op afspraak. Voor workshops en vormgeving kunt u niet langer bij Atelier Wen terecht i.v.m. andere werkzaamheden. De schilderijen bij 'te koop' zijn nog beschikbaar.